SORRY ABOUT THE MESS….

Foto: Pi Frisk

Foto: Pi Frisk

Sverigedemokraternas tunnelbanekampanj mot organiserat tiggeri i Östermalm, Stockholm retade upp den paramilitära vänstermilisen
så till den grad att en frilansjournalist blev överfallen och misshandlad, när de paramilitära bestämde sig för att i vanlig ordning försätta
demokratin och yttrandefriheten ur spel.

 

 

 

 

 

hannagunnarssonEn folkvald vänsterpartist i Lund, Hanna Gunnarsson gick ut med en uppmaning om att man skulle förstöra Sverigedemokraternas reklam.
På twitter skrev hon: “Riv ner, klistra över, förstör. Skitet lär vara borta imorgon”. Så rätt hon skulle få, för den paramilitärar vänstermilisen hörsammade hennes uppmaning och skred till verket. Under kvällen den 4:e augusti stormade de in i tunnelbanestationen och begick ytterligare ett övergrepp mot demokratin och den grundlagsskyddade yttrandefriheten med att riva ned Sverigedemokraternas reklamkampanj. Bara det twitterinlägget Hanna Gunnarsson skrev borde utredas och att i slutänden en dom om uppvigling utdöms mot henne.

Inte nog med övergreppet på demokratin, så gav sig en del av den paramilitära milisen sig på en frilansjournalist och dennes partner när de försökte utföra sitt grundlagsskyddade jobb som journalister och rapporter och dokumentera skeendet just där och då. Läs journalisten Chang Fricks egen berättelse här.

 

afa_terrorist_lilly_svahn_Enligt uppgifter som Sverige-IRL tagit del ska en av de drivande personerna från den paramilitära milisen i attacken på Chang Frick ha varit Lilly Svahn Näslund från Täby. Hon har varit nämndeman vid Stockholms tingsrätt och tidigare anställd som politisk sekreterare på vänsterpartiets kansli i Stockholm. 2009 dömdes Lilly Svahn Näslund för bland annat upploppen i Fittja. Hon har dessutom varit aktuell i Kärrtorp där hon misstänks för våldsamt upplopp.

 

 

Mer ingående information angående attacken på frilansjournalisten Chang Frick och Lilly Svahn Näslund hittar du här:

https://www.flashback.org/sp54236909

http://nyanser.se/5407/chang-frick-ford-till-sjukhus-efter-vansterattack/

 

Lite info om Lilly Svahn Näslund:

FIrJrsm 20597_961837477214288_1849746722764537304_n11813420_961837527214283_1027262056144333827_n

 

 

 

 

 

 

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10941431.ab

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *