Raxton-Rapporten – Rapport avseende “Jennifer Black”

jenniferblack1Efter det att vi på Sverige-IRL tagit del av Raxton-Rapporten angående den påstådda SD Anhängaren Jennifer Black, eller som hon vill kalla sig SD Jenn har vi beslutat att publicera rapporten så att alla Sverigevänner får ta del av informationen i den och själva avgöra om detta är en person som går att lita på i sina avsikter i det hon utger sig för att vara.

 

jenniferblack4.PNG  jenniferblack3.PNG  jenniferblack2

* Vem är hon?
* Friend or foe?
* Vad är sant?
* I vilket syfe?
* Varsågoda läs själva och bilda er egen uppfattning.

Observera!!!

Sverige-IRL har tagit sig befogenhet att maska delar av text samt tagit bort viss chatthistorik för att skydda personer med anknytning till utredningen eller privatpersoner som skrivit på Raxtons Facebook sida.

HÄR EN LÅNG RAPPORT OM JENNIFER BLACK!

Läs hela RAXTON-RAPPORTEN här (pdf)

 

10 kommentarer till Raxton-Rapporten – Rapport avseende “Jennifer Black”

 • Mig magkänsla har alltså stämt. Kolla även upp henne som “Korra of Sweden” på bland annat fb om du inte redan gjort det.

  Tack för infon.

 • Hej

  var är er så kallad rapport då.??

  tills ni visar hållbara bevis mot Jennifer,
  har hon mitt fulla förtroende.

  (väntar på svar)

  • Hej Roine.
   Rapporten ligger längst ner i inlägget. En länk till rapporten i pdf format ligger där.

   Det är helt upp till dig om du har förtroende för henne eller inte. Vi lägger inte heller några
   egna värderingar i vad hon säger nu är sant eller inte. Men vi vill uppmärksamma alla Sverigevänner som följer
   henne på rapporten så att de själva får bilda sin egen uppfattning.

   Tyvärr finns mer graverande uppgifter i rapporten som vi tyvärr har maskat bort pga person/källskydd.

   Med vänliga hälsningar

   /
   Sverige-irl

 • Den där tjejen är ingen någon kan lita på utan hon är manipulativ och sägs lura folk på pengar och har gjort det i åratal som ett sätt att försörja sig. När hon är avslöjad går hon bara vidare.Sedan att hon verkar vara farlig är en annan sak. Alla människor har rätt att få leva sina liv men man måste faktiskt alltid ha rent mjöl i påsen. Och är hon dömd för brott så måste rapporten kompletteras med domarna för det kan ingen vifta bort som lögner.Har inte folk rätt att veta vem hon egentligen är?

 • På hennes facebook står det att hon idag har börjat jobba på nya tider!!!

 • Hon hette tidigare Sara Bratu

 • Du har lyckats upptäcka en indvid som lider av kraftig narcissistisk personlighetsstörning. Det går inte att behandla effektivt såvitt jag vet. På avstånd är de underhållande clowner, på nära håll är de fruktansvärt påfrestande.

 • Hennes förra efternamn Bratu kommer från Rumänien. I och med att personlighetsstörningar går i arv så skulle jag gissa på att någon av hennes föräldrar återfinns i det svenska och/eller det rumänska brottsregistret. Bra jobbat med den där kartläggningen, den var ordentlig fast den sträckte sig för kort tid bakåt, för när man har hittat en människa med sådan här personlighetsstörning så finns det garanterat fler i släkten.

 • Det skall även tilläggas att hon aldrig var medlem i Direktdemokraterna. Hon ansökte om medlemskap 2014 men fullföljde aldrig registreringen. Så när hon “lämnade” DD, så var det i själva verket hennes intresse, för det partiet som lämnade, till förmån för SD.

  Förvisso företrädde hon partiet under Almedalsveckan och andra offentliga evenmang(torgmöten), som en utomstående aktivist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *