Jennifer Black genomgår namnbyte igen?

Enligt ett brantal skriver en följare och vän(?) till  Jennifer Black på hennes Facebook sida följande:

Ni är många som hört av er oroliga över vem Hon är. Jag har pratat länge med henne…

“Jennifer” genomgår namnbyte just nu efter skilsmässa och familjerelaterade orsaker som ingen har att göra med.”

Eftersom vi på Sverige-IRL nu ett tag följt Jennifer Black eller Jordan Helena Cansington som hon egentligen heter valde vi att kontrollera ovanstående påstående då även hon själv hävdar det i diskussioner i grupper på Facebook.

Jennifer Black påstår att hon har ett pågående ärende om namnbyte.

Vi har pratat med både Folkbokföringen och Patent – och registreringsverket om pågående namnbyte för Jordan Helena Cansington. De har INTE fått in något ärende om namnbyte på hennes personnummer. Därför vill vi påstå att det hon nämnde för sin vän(?) men även i forumet om att hon genomgår namnbyte i skrivande stund är falskt.

Däremot bytte hon namn under 2009 från Sarah Elisabeth Antoneta Bratu till just Jordan Helena Cansington.

Den som vill kontrollera detta kan kontakta Folkbokföringen (Skatteverket) på telefon 0771–567 567 eller Patent- och registreringsverket på telefon 08-782 28 00.

namnbyte

 

 

namnbyte2

4 kommentarer till Jennifer Black genomgår namnbyte igen?

  • En lögn igen då med andra ord. Det räcker att läsa på flashback om hennes bravader så fattar man vad hon är för en. Hon är inte någon som stärker SDs ställning precis.Om alla som vet något om henne informerar Sverige irl.se så får dom bara mer att skriva om henne som kan få partiet att ta tag i saken och få de som tror hon är ok att ändra uppfattning.Det är ju anmärkningsvärt att det finns de som verkar vara både blinda och döva för alla de fakta som grävs fram.

  • För närvarande utger hon sig för att heta Jennifer Olausson .

  • Hahahaha, sicket spån hon är. Min X-fru släpade hem detta tixmondo efter en pridekväll. Hon är skyldig min xfru några hundra för en bikini. Under dessa dagar hon befann sig i mitt hus uttalade hon sig om att hon skrivit Marti E-type Erikssons låt från Eurotopia (2007) Ding Ding song.

  • Kan lägga till att hon försöker blåsa mig på närmare 8000 för ett jobb jag gjorde åt henne förra året. Har gett henne ett ultimatum nu om att hon måste börja betala eller också så sätter jag henne i personlig kk. Det enda jag får tillbaka är olika floskler och skitprat. Som sagt, får se hon fattar när tingsrätten beslutar om personlig kk. Vad tror ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *